S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.





Quatro - jednoduchý nákup na splátky

 
 

Doporuč GoPay

 

TOVAR V AKCII

naša cena 4,88 €
NIE JE SKLADOM
naša cena 6,80 €
NA SKLADE
naša cena 9,60 €
NIE JE SKLADOM

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 1 166,00 €
NA SKLADE
naša cena 4,88 €
NIE JE SKLADOM

» Recenzie obchodu
Recenzie obchodu

Recenzie nášho e-shopu Lacnebazeny.sk sú importované z portálu www.heureka.sk
Hodnotiť obchod môžu len naši skutoční zákazníci.

Ako to funguje?

Po objednaní tovaru v našom e-shope, zákazník obdrží do 10 dní e-mail, ktorého obsah je formulár v ktorom ohodnotí kvalitu našich služieb.Vyplnenie formulára Vám zaberie 1-2 minúty a nám pomôže vylepšiť služby a požiadavky našich zákazníkov.  Hodnotenie sa po vyplnení všetkých údajov zobrazí na stránke www.heureka.sk.

 

 

 

Pridané: 18.01.2019

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Zboží jeden den objednáno a hned druhý den dodáno ze Slovenska do Ostravy

 

Pridané: 17.12.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Odporucam. Super ceny, extra rychle doručenie. Čo viac si priať :) ďakujem

Pre:

Extra rychle dorucenie a este aj pred Vianocami :) super

 

Pridané: 07.12.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

rýchle dodanie. Výborná komunikácia.

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 

Pridané: 28.11.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

rýchlosť

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 

Pridané: 29.10.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Obchod prebehol ukážkovo bez najmenších problémov.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 

Pridané: 28.09.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Odporúčam

Pre:

Cena
Super vyber
Komunikácia

Proti:

Nič

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 

Pridané: 01.09.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

blesková reakcia, zaslanie v deň objednávky

Proti:

účtovaný poplatok 1€ za zvolený spôsob platby (prevodom na bank.účet) čo je v rozpore s obchodnými podmienkami samotného eshopu. Na upozornenie mailom nereagovali.

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň
Vaša platba bola zrealizovaná cez platobnú bránu gopay kde je poplatok 1 eur účtovaný.Priama platba na náš účet Slsp poplatok nie je účtovaný .
S pozdravom
Lacnebazeny.sk
 

Pridané: 20.08.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Eschop ako má byť v Európe :).

Pre:

Veľmi príjemné a inteligentné jednanie a tovar bol doručený ako sľúbili po telefóne.

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 

Pridané: 09.08.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

-
výrobok by mal byť súčasťou dodávky nafukovacej vírivky a nie, aby som ho dokupoval dodatočne na základe inštruktážneho videa.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň
Intex nafukovacia vírivka nebola zakúpená u nás.Pre modely 2018 sa nedodáva tlakomer z dôvodu vírivka je vybavená pretlakovým ventilom .U nás ste zakúpil Intex tlakomer pre vírivku ako náhradný diel , ktorý Vám bol doručený do 2 dní.
Ďakujeme za recenziu .
 

Pridané: 06.08.2018

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

-rychla dodavka (dnes som objednala a na druhy den som objednavku dostala)
- primerana cena

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu.
 
YzY5Y