Kategórie
 
 
 
 
 

Súťaž o nafukovaciu vírivku Intex Pure SPA Bubble - ukončená

Mať doma vlastnú vírivku je magnetom pre rodinu a priateľov. Pocit luxusu a pohodlia, ktorý domáci wellness dokáže navodiť, je nenahraditeľný. Užívajte si romantické chvíle, či zaslúžený relax po náročnom dni s nafukovacou vírivkou Intex Pure Spa Bubble.

Nafukovacia vírivka u vás doma!

Nafukovacia vírivka Pure SPA od firmy Intex prináša dostupnú možnosť relaxu v domácich podmienkach. Romantika s partnerom, či zábava s rodinou - do vírivky sa zmestia až 4 osoby a o vaše pohodlie sa bude starať až 120 vzduchových trysiek. Vírivku môžete umiestniť v interiéri aj v exteriéri. Je vyrobená z 3-vrstvového materiálu SUPER-TOUGH, ktorého fiber-tech vlákna zaručujú vysokú stabilitu vírivky.

Termostat vo vírivke udržuje teplotu vody na požadovanej teplote až do 40 stupňov Celzia a vykurovanie sa automaticky zapne ak teplota vody klesne. Elektrické zmäkčovanie vody zas slúži na ochranu trysiek pred vodným kameňom a znižuje tvorbu vápenatých usadenín. Starostlivosť o vírivku je tak jednoduchá a nenáročná.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Spotrebiteľská súťaž o túto luxusnú nafukovaciu vírivku trvá od 13. 3. do 11. 4. 2023. Zapojíte sa do nej jednoducho:

Nakúpte

Nakúpte si na e-shope Lacnebazeny.sk v ľubovoľnej hodnote v období súťaže. Súťaž platí pre nákup od veľkých bazénov po drobné príslušenstvo či doplnky.

Registrujte sa 

Vytvorte si vlastné používateľské konto počas procesu platby. Ak ho už máte, prihláste sa. Registráciou získate viacero výhod: sledovanie objednávky, prehľad o minulých a súčasných objednávkach a taktiež vernostný program.

Zapojte sa do zlosovania

Do súťaže sa zapojí každý, kto nakúpi v období od 13.3. do 11.4.2023. Pre úplné zaradenie do zlosovania je však potrebné súhlasiť so Štatútom súťaže, preto do poznámky objednávky napíšte slovo: SÚŤAŽ

Postup zapojenia sa do súťaže - lacnebazeny.sk

Žrebovanie víťaza

Šťastného výhercu vyžrebujeme v stredu 12. 4. 2023 a budeme ho kontaktovať mailom alebo telefonicky.

Výhody Vernostného programu

Registrácia vám prinesie ešte jednu, trvalú výhodu. Ako registrovaný používateľ sa stávate členom Vernostného klubu a môžete si užívať výhody vernostného programu. Zbierajte vernostné body z nákupov a nazbierané body môžete využiť pri ďalšom nákupe. Pri nákupe získavate za každé euro nákupu jeden bod. Viac o vernostnom programe si môžete prečítať na stránke Vernostný program.

Výherca súťaže

Výherca súťaže o nafukovaciu vírivku značky Intex je: Ladislav T.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia