Kategórie
 
 
 
 
 

5 tipov na príslušenstvo pre váš nadzemný bazén

5 tipov na príslušenstvo pre váš nadzemný bazén

 

Bazénové príslušenstvo je praktickým spôsobom, ako si spríjemniť jeho používanie a zjednodušiť údržbu. Aj naše portfólio je pomerne široké a to svoje - užitočné - si v ňom nájde naozaj každý. Dnes sme sa však rozhodli spísať pre vás 5 konkrétnych tipov na príslušenstvo, ktoré ocení každý majiteľ nadzemného bazéna.

Podložky pod bazén

 

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, čo dať pod bazén, máme pre vás odpoveď. Použite kvalitné izolačné podložky. Chránia bazénové dno pred mechanickým poškodením, ale aj nadbytočnou vlhkosťou, plesňami, či prerastaním trávy. 

 

Takáto podložka pod bazén sa umiestňuje rovno na zeminu či piesok. Je vyrobená z kvalitných izolačných materiálov, ktoré sú navyše odolné voči tlaku a pôsobeniu mikroorganizmov. Nadzemné bazény určite nepoužívajte bez nich.

 

Skimmer

 

Skimmer je šikovný malý pomocník, ktorý o poznanie zvyšuje kvalitu vody vo vašom nadzemnom bazéne. Robí to odstraňovaním plávajúcich mechanických nečistôt a špiny. Či už máte nadzemný bazén s filtráciou alebo bez, skimmer si doň určite zaopatrite.

 

Plávajúce nečistoty totiž na seba nenechajú dlho čakať. Predovšetkým, ak máte bazén umiestnený na záhrade, ktorá je blízko pri ceste, alebo obklopená stromami. 

 

Z našej ponuky, okrem príslušenstva ku skimmerom, vyberáme Astrapool skimmery, dostupné pre viaceré rozmery bazénov.

 

Schodíky do bazéna

 

Určite nechcete do svojho nadzemného bazéna vchádzať a z neho vychádzať preskakovaním steny. Aj keď sa to možno zdá efektívne a štýlové, skôr či neskôr príde zranenie a/alebo poškodenie bazéna. Tu vstupujú na scénu schodíky.

 

Na výber máte z plastových aj nerezových modelov. Schodíky do bazéna predstavujú jednoduchý a praktický spôsob, ako do neho vchádzať aj z neho vychádzať. Navyše sú zložiteľné, čo zvyšuje ich skladnosť. Sú použiteľné vždy, či máte dlažbu okolo bazéna, alebo je umiestnený na tráve či piesku.

 

Z dizajnového hľadiska, ale aj kvalitatívneho, odporúčame schodíky Marimex. Vyberte si tie svoje, k správnej výške bazéna.

 

Vnútorná fólia do bazéna

 

Vnútorná fólia do bazéna predstavuje ďalší typ príslušenstva, bez ktorého sa nezaobídete. Slúži totiž ako ochranný prvok, ale má tiež istú esteticko-dizajnovú funkciu. Na výber totiž máte z rôznych prevedení a vyberie si určite každý.

 

Môžete si vybrať klasické modré bazénové fólie, alebo aj so vzorom. Záleží len na vašom vkuse. Samozrejmosť je výber z rôznych rozmerov.Obrázok, na ktorom je text

Automaticky generovaný popis


Obrázok, na ktorom je text, textílie, rám obrázka

Automaticky generovaný popisObrázok, na ktorom je text, rám obrázka

Automaticky generovaný popis

 












 

                                                                                                                                      


 

Váš nadzemný bazén je potrebné chrániť nielen zvonku, ale aj zvnútra. Práve táto fólia ponúka odolnosť voči plesniam, mechanickému poškodeniu, ale aj bazénovej chémie. Nezačínajte novú sezónu bez toho, aby ste skontrolovali stav vašej fólie a v prípade potreby ju vymeňte.

 

Plachta na bazén

 

Aj v čase, kedy ho nepoužívate, potrebuje váš nadzemný bazén ochranu pred externými vplyvmi. Či už ide o prach, špinu, padajúce lístie, alebo ďalšie nečistoty. Ideálnym prostriedkom na ochranu je kvalitná plachta na bazén.

 

Tá však nemá za úlohu iba udržiavať hladinu vody čistú od nánosov. Má tiež praktickú funkciu bránenia vyparovaniu a tiež zabezpečí ohrev vody. To znamená, že hladina vody v bazéne ostáva aj mimo používania konštantná a nie je potrebné ho často dopĺňať. Plachta na bazén teda šetrí nielen váš čas, ale aj peňaženku.

 

Ak potrebujete poradiť, aké príslušenstvo sa hodí k vášmu nadzemnému bazénu, neváhajte nás kontaktovať. V závislosti od vami zvoleného typu vám odporučíme všetko, čo k jeho bezstarostnému používaniu budete potrebovať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia